Masáže Jánaský

Máte-li zájem dozvědět se novinky či podrobnosti o masážních procedurách, kterými se zabývám, tak jste zde správně. Tento blog vám má poskytnout podrobný náhled do světa masáží a do služeb, které nabízím. Chci vám zde zprostředkovat zajímavosti, ale také novinky z oblasti wellness procedur.

Pokud se mne chcete dotázat na cokoliv z oblasti masáží či mé osoby, tak mne můžete kontaktovat pomocí informací, které naleznete na stránce s kontakty. Můžete také využít možnosti psaní komentářů pod články v blogu a vést tak diskusi na specifické téma, nebo si můžete rovnou jednu z procedur, které poskytuji objednat v sekci poukazy, kde si vyplníte a objednáte dárkový poukaz na masáž.

A pokud se vám zalíbí některý ze zde zveřejněných textů, tak ho můžete i sdílet s přáteli či veřejností.

Vzkazy:
ochrana
Odeslat vzkaz
Úterý
18.
listopad

Nabídky pro firmy a členy Klubu pevného zdraví (VZP)

Kategorie: Informace k masážím, Komentáře: povoleny - 0

 

Kromě cenově zvýhodněných dárkových poukazů, které si můžete v sekci poukazy snadno vygenerovat, nabízím také další benefity a akce. Firmy si mohou objednat masáže pro své zaměstnance a získat u mne značnou množstevní slevu. Jednotlivé osoby mohou zase využít výhod, které jim poskytuje jejich zdravotní pojišťovna (v tomto případě VZP) a mít masáž i zcela zdarma!

Nabídka pro firmy

Pokud si firma (potažmo zaměstnavatel) přeje udržet výkonnost svých zaměstnanců dlouhodobě, tak může investovat do jejich zdraví. Právě masáže jsou perfektním způsobem, jak předcházet problémům spojeným s dlouhodobou pracovní zátěží, a to jak fyzickým, tak i psychickým. Při větším zájmu zaměstnanců Vaší firmy bude poskytnuta sleva na masáž.

Jsem partnerem Klubu pevného zdraví (VZP)

Pro členy Klubu pevného zdraví (KPZ) pojišťovny VZP je poskytován sleva 10% na každou masáž. Využijte této jedinečné nabídky a domluvte si masáž dle Vaší představy.

logo Klub pevného zdraví

 logo VZP