Masáže Jánaský

Máte-li zájem dozvědět se novinky či podrobnosti o masážních procedurách, kterými se zabývám, tak jste zde správně. Tento blog vám má poskytnout podrobný náhled do světa masáží a do služeb, které nabízím. Chci vám zde zprostředkovat zajímavosti, ale také novinky z oblasti wellness procedur.

Pokud se mne chcete dotázat na cokoliv z oblasti masáží či mé osoby, tak mne můžete kontaktovat pomocí informací, které naleznete na stránce s kontakty. Můžete také využít možnosti psaní komentářů pod články v blogu a vést tak diskusi na specifické téma, nebo si můžete rovnou jednu z procedur, které poskytuji objednat v sekci poukazy, kde si vyplníte a objednáte dárkový poukaz na masáž.

A pokud se vám zalíbí některý ze zde zveřejněných textů, tak ho můžete i sdílet s přáteli či veřejností.

Středa
31.
srpen
Kategorie: Informace k masážím, Komentáře: povoleny - 0
Význam masáže pro člověka

Masáž je bezpochyby nejstarší formou terapie, je známa již po tisíce let, takže není třeba zdůvodňovat její účinnost pro zdraví a regeneraci organismu. Vedle formy uvolnění napětí ve svalech má ještě mnoho dalších a pozitivních fyziologických účinků. Účinná masáž povzbuzuje cirkulaci tělesných tekutin v celém těle a zlepšuje přísun živin k masírovaným oblastem. Masáž působí na povrch těla. ...číst dál.